Pubg Mobile Hile

  • Tarih |

Pubg mobile Hile Yapan oyuncuların  hız hilesi, uçma zıplama hilesi duvardan görme (wall hack), Aimbot (Otomatik hedefe odaklanma hilesi), pubg mobile Sekmeme hilesi, Pubg mobile Sınırsız mermi hilesi, pubg mobile Eşya item yerlerini Görme hilesi vb Bir ç

 

Hile Nedir? Oyunda Hile nasıl yapılır ? Pubg Oyununda Hile Nasıl yapılır.

Bir çok Online Oyunda olduğu gibi Pubg mobile de hilecilerin uğrak noktası haline geldi. Bir çok pubg mobile oyuncunun oyundan haksız kazanç ve üstünlük sağlamak adına hile hack vb 3. parti programlara başvurmaktadır. 

Pubg mobile Hile Yapan oyuncuların Genellikle

  1. Speed Hack (Hız Hilesi)
  2. Wall hack ( Duvardan Görme izleme hilesi)
  3. Aimbot (Otomatik kafa veya gövdeden vurma hilesi)
  4. Fly Hack (Uçma hilesi)
  5. Jump Hack (Zıplama hilesi)
  6. Name Esp ( Düşman veya eşya item isimlerini görme)
  7. Pubg Magic Bullet Hack ( Akıllı Mermi Attığınızın Kafaya atması)
  8. No Recoil ( Ak47 M416 silahları ile 6x dürbün ile sprey atsanız bile asla sekmez sekmeme hilesi)
  9. Esp Radar ( Yakınızda Olan Araç, düşman Eşyaların Size olan uzaklığını metre cinsinden gösterir)

Sınırsız mermi hilesi  vb Bir çok oyunda üstünlük Sağlayacak özelliklerden yararlanmak adına Kullanılan 3. Parti hack Programlardır. 

Pubg Mobile Oyun Görevlileri tarafından Haftalık 2 milyon Oyuncunun oyundan men edildiği. Ve 1.5 milyon oyuncunun da bilgisayar, tablet telefon vb cihazlarının Oyundan men edildiği Açıklanmıştır. 

Ve Ayrıca Pubg Mobilede Hile İçin Alınan bir diğer Önlem ise Yeni açılan oyun hesaplarının seviye 30. üstündeki hesaplar ile eşleşememesidir. Bu nedenle Her yeni açılan hileli hesaplar 10 yıllık banlanmaktadır.  

Gamepazar Ekibi olarak Oyunda hakkı ile oyun oynayanların hakkına girmemek için Bu tür Pubg mobile hile vb yasadışı programlardan uzak durmanızı tavsiye ederiz. Aksine Oyun tarafından yasaklanır ve pubg ban açmak için 10 yıl ban sürenizin geçmesini bekleyebilir emeklerinizin heba olduğunu izleyebilirsiniz. 

Ayrıca pubg mobile Oynaması ücretsiz oyun (Free-to-play) bir oyundur. Oyunda oyun içi sanal parası olan pubg unknown cash (uc) satın alarak oyunda görsel olarak bir çok özellik elde edebilirsiniz. Rakip oyunculara bir üstünlük ekstra zırh hasar oranı vb sağlanmadığından rakip oyuncular ile adil bir oyun yarattıkları için tekrardan pubg mobile ekibine teşşekürlerimizi sunarız. 

Oyundan Zevk Almak istiyorsanız Hilesiz ve adil bir oyun düzeni ile Oynamanızı Tavsiye ederiz..